Sv: Re: Tankar kring köp av första V4

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Tankar kring köp av första V4 Sv: Re: Tankar kring köp av första V4

#51577
boss_time
Deltagare

Jahapp, det rör på sig lite grann iallafall.. Har fått kontakt med säljaren till den blå -73 96:an i Hallstahammar nu, tyvärr var jag bolltvåa men jag har fått löfte om att vara nästa i tur om den första köparen inte slår till.

Lite frågor bara:
Bilen måste köras tillbaka till Uppsala (sträcka på ca 10mil) – den står på sommardäck. Självklart tänkte jag isåfall köra i lugnt tempo och vädret är ju okej nu, väldigt kallt men bart på de stora vägarna och torrt i luften. Självmordsvarning ändå att köra på sommardäck?

Kända defekter enligt säljaren är död tankmätare och icke-fungerande lås på ena dörren. Låter ju knappast som stora problem, åtminstone inte köpstopp. Svårt åtgärda?
Låter annars fin, rostlagad och motormässigt inga varningssignaler.

Har stått i varmgarage sedan hösten, dock bara vatten (ingen glykol) i kylaren. Har inga verktyg här, de är i garaget hemma i dalarna. Går det att slanga vatten ur kylaren, toppa med två flaskor glykol och köra en sväng med öppet lock för att blanda runt och avlufta? Annars får jag förvara den varmt till efter helgen och ta till verkstad.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng