Sv: Re: Tankar om svetsad fördelare

Forum Övrigt SSR Tankar om svetsad fördelare Sv: Re: Tankar om svetsad fördelare

#96380
kalle .p
Deltagare

Motor gå som bäst mellan 5000 och 7000 så det är där man skall ligga vet att det inte alltid går men man får försöka så ofta man kan.

Jag har inga problem med att ligga undra 3000 och bara trycka på gasen och motorn börjar dra. Vad har du för emulsionsmunstycken i den förgasare det låter nästan som du får för mycket bränsle på låga varv. Visst finns det en viss tvekan i motorn ibland men det bror på den stora mängden bränsle och luft motorn får på låga varv för att gå på höga varv.

Det känns lite som när man körde moped och tyckte att det var fräck att köra utan luftfilter . Men viktigase är att motorn inte gå maget på höga varv.

Jag kör med en enkel förgasare på min -65 motor och munstycken är 220 i emulsionsmunstycket och 200 i huvudmunstycket och han vill ha all den mängden bränslen han får. Jag har också en elekrisk bränsle pump om någom undrar men det är nästan självklart när man kör men en långnos motor.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng