Sv: Re: Tapatalk i nya forumet, vad tycker ni?

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Tapatalk i nya forumet, vad tycker ni? Sv: Re: Tapatalk i nya forumet, vad tycker ni?

#199229
Jonathan
Deltagare

@Dicst wrote:

Däremot har jag svårt att se varför jag som har valt ett ganska strikt sätt att hantera olika webkonton och lösenord ska lägga det i händerna på en extern aktör som vi låser upp vårat forum mot? Jaha fine, då avstår jag väl ifrån att använda Tapatalk av olika egna anledningar. Men som Sulo beskriver blir Tapatalk mer eller mindre ”tvingande” för den som använder det mobilt, och jag spyr snart på alla dj-vla hel- eller halvskärmspop-ups och banners och annat som ska peka in mig på Tapatalk utan att jag vill. Det räcker inte att tacka nej en gång, utan det tjatas oupphörligt. Enligt deras FAQ skall detta bara ske en gång när man besöker sidan första gången, eller om man rensar cookies, eller om man rensar sin cache, men det stämmer inte. Tydligen går det att välja bort detta vid installationen till forumet(?) men det får Sulo svara för.

Det går inte att stänga av detta ”tjat” mig veterligen på serversidan. Jag förstår precis vad du menar, jag stör mig enormt mycket på detta och verkligen försökt hitta alternativet för detta (utan att lyckas). Ett alternativ jag däremot har hittat (och aktiverat för vårt forum) är inaktivering av banners/annonser i Tapatalk. Men jag vette tusan hur pass väl det fungerar.

Faktum är att Tapatalk helt ”tar över” forumet för de som använder denna app. När man kör Tapatalk så styrs upplevelsen i forumet av dem (man använder Tapatalk, man använder inte forumet). Om problem uppstår med Tapatalk så kan vi (som hanterar forumet) inte lösa dessa problem. Vilket är mindre bra.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng