Sv: Re: Tävlings Bromsklossar

Forum Övrigt SSR Tävlings Bromsklossar Sv: Re: Tävlings Bromsklossar

#136155
tikkis
Deltagare
boget wrote:
Din Rally Boutique har Mintex och Ferrodo.
Har kört med båda. Ferrodos håller något längre och ger en stummare bromspedal så jag föredrar dessa trotts att de är något dyrare.

sista rally provade tre olika
1. Ferodo ds 3000: tycker att gripa sig för mycket. Nästan on-off. bra så att man har bromseffekt om behövs, hela tiden oavsett hur varmt bromssarna är. Men hela tiden måste vara varsam att motor inte stanna när man kör med frijhul. Allafall en rally kan man kör utan broblemen, men tycker dom är mer nånting för Tuning Saabar.
2. Mintex MLB 33 AF, material M1136. Standard beläg ? med fullfart har man ingen bromseffekt. Man måste vara nåm muscel man att orka tryck pedalen tillfälligt hård. Den som är till salu i ”Din Rallyboutique” är material M1144.
3. Mintex gamla rallybelag från Ola Strömberg. Med den beläg kan man hela tiden ha liten koll i bedalen och griper inte så agressivt som DS 3000.

Tidigare har brovat också
1. Biltema std. Nästän än Mintex M1136. Billigt och håller relativt bra en tävlning
2. Gamla Ferodo DS 11. absolut den bästä, men sista kördes slut vintras 2004..

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng