Sv: Re: Tech 2

Forum Sälj/Köp Annonser från företag Tech 2 Sv: Re: Tech 2

#142576
saabmicke
Deltagare

Har varit härifrån alldeles för länge…det är tydligt…;) Min/Vår bilhobby har vuxit ur just ”hobbystadiet” och därför har vi tagit beslutet att gå ”all-in”. Inköpet av Tech-2:an var ett av de första stegen men vi räknar med att vara i nya lokaler inom kort.

Jag har för egen del redan ett företag dedikerat till försäljning av Saabar samt däckverksamhet (tyres-r-us.se). Min kollega, Roar är i uppstart av ett företag som kommer att fokusera fullt ut på Saab, företrädesvis äldre modeller. Det är ett riskfyllt projekt men vi tror att Saabintresset är så starkt förankrat runt om att det kommer att lyckas. Allt handlar om att få tag på den rätta lokalen och vi är på god väg dit… Ge oss en månad till och vi kommer att vara på plats med en Saabverkstad värd namnet.

Många av Er har säkert varit i samma sits och tro mig när jag säger att det är ett STORT beslut att ta… Man skall ju trots allt leva på det hela när allt kommer omkring.

Vi har en Tech2 sedan ett par månader tillbaka. Jag driver ett företag inom den grafiska branschen men har också en enskild firma där både bilförsäljning och däckverksamheten sköts sedan en tid.

När verkstaden slutligen är uppe till 100% så lovar jag att meddela här…vår ursprungliga idé om att skapa ett arkiv över Tech2 innehavare runt om i landet hade och har inte ett affärsmässigt syfte… Det var huvudsakligen menat att vara en hjälp till alla oss Saabälskare runt om i landet.

Mvh
Micke

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng