Sv: Re: Termostatläckage

Forum Modellspecifika forum OG900 Termostatläckage Sv: Re: Termostatläckage

#180316

longjohn61
Deltagare

@älgen wrote:

Hej!
Värmen i min 900i 2,1 -92 har varit kass ett bra tag så igår bestämde jag mig för att byta termostaten. Jag köpte en ”vintertermostat” på mekonomen och meckade dit den ståendes på parkeringen.

Problemet är att det inte blev tätt så det har droppat glykol. Trodde att jag var slarvig när jag satte dit packningen i vintermörkret så jag köpte en ny packning idag och satte dit den men det läcker fortfarande. Någon som har tips? Måste locket till termostaten bytas eller ska jag försöka med någon papperspackning och Hylomar?

Hej kan det va så att det ligger kvar rester av den gamla packningen ❓ Lagt termostaten upp och ner ❓ Byta den är en av dom enklare saker på og,om du ska använda papper packning kombinera detta gärna med permatex kladdigt men bra.
Locket behöver inte bytas men rengör det noga även den andra sidan där du lägger packningen 😉

Mvh Nisse

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng