Sv: Re: Tidningen klassiker

Forum Övrigt Off Topic Tidningen klassiker Sv: Re: Tidningen klassiker

#36909
saab v4-ever
Deltagare

Har också haft andra tidningar såsom Classic Motor (signalhornet) och Retro (frid över dess minne). Minns reportaget när man voltade med messerschmitten som igår. 😆 H
Men nu är det bara Klassiker jag prenumererar på. Det är de galna och nördiga upptågen som ibland dyker upp i Klassiker som jag gillar absolut bäst. Keep going! Sedan får vi väl inte glömma att både Classe och även Julle verkligen lyfter fram SAAB:arna i tidningen. Det går väl knappt ett nummer utan att det är med en SAAB. Bara det gör den ju till en favvotidning! Skönt att slippade de där reportagen om halvmiljonsprojekten som man knappt vågar använda. Det finns några Engelska tidningar som inte är så dumma heller, glöm inte det. De har en grym flora. Har alltid gillat Practical Classics och Thoroughbred and Classic Cars även om sistnämnda innehåller lite väl mycket reklam, dock vägs det upp av till salusidorna i bokstavsordning!
//Harald

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng