Sv: Re: Tidningen klassiker

Forum Övrigt Off Topic Tidningen klassiker Sv: Re: Tidningen klassiker

#37184
. . . f
Deltagare

Jag tycker Klassiker är riktigt bra. De skriver om precis rätt sorts bilar på rätt sätt. Vill man läsa om Ferrari och Lamborghini så finns det andra magasin som ägnar sig åt att knäböja på det altaret.

Klassiker håller hög klass på sitt redaktionella innehåll och skriver även lite om prylar runt ikring som ju också tillhör hobbyn.
Redaktionsmedlemarna tillhör ju själva hobbyn och har rätt inställning enligt min uppfattning. Dessutom förhäver de sig inte och låtsas kunna mer än de kan. Det gör ju att det blir mindre rena sakfel i Klassiker än i andra tidningar.
Alla vet ju, hur trött man blir, när man läser reportage med faktafel och ibland rena lögner och påhitt . . .

Klassikerredaktionen har också en genomgående trevlig ton och nedlåter sig aldrig till dryga floskler eller tarvlig jargong till skillnad från överspända figurer som står i TV-rutan och häver ur sig pinsamheter i varannan mening . . .

Håller förresten med Saabcustom. Riksettan är mycket läsvärd. Jag har haft mycket glädje av den tidningen.

. . . F

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng