Sv: Re: Till oregistrerade användare

Forum Övrigt Allmänt Till oregistrerade användare Sv: Re: Till oregistrerade användare

#93049

stefan w
Deltagare

Arrangemanget skulle gynna aktiva Saabentusiaster (registrerade användare) som behöver delar, och människor som bara har prylar de vill bli av med.

Jag är relativt nytillkommen och har inte så mycket delar men söker hela tiden utifrån min plånboks förutsättningar. Det är säkert så för fler än mej. Chansen för att ges en möjlighet att komma överens med nån som bara vill bli av med grejorna minskar iockmed detta och grejorna riskerar hamna i metallåtervinningen, på skroten eller på sophögen.

Trots detta så stöder jag ändå beslutet eftersom jag registrerat mig för att öppet delta i diskussioner m.m. Jag vill behålla möjligheten till seriösa frågor och svar även om man måste kunna få skoja till det lite ibland Kanske är jag lite ”poetisk” när jag ändå hoppas och tror att de som seriöst vill sälja till entusiaster ändå gör det på ett eller annat sätt så att det kommer oss behövande till godo.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng