Sv: Re: Tips för att montera Recarostolar i V4

Forum Övrigt SSR Tips för att montera Recarostolar i V4 Sv: Re: Tips för att montera Recarostolar i V4

#141544
timo m
Deltagare

1) Tack Johan, det går framåt. Jag har skenorna. De sitter i ngn slags ramar av plattjärn med hål i hörnen/bult/mutter, ”fötter” med små gummiplattor i bakkant samt spak för att skjuta framåt/bakåt. Alltså, de undre skenorna sitter bultade mot den ramen/konstruktionen. De övre skenorna i stolen. Hela den ”ramen” är så smal att jag kan sänka ner den helt mellan orignalfästena. Frågan är om detta är ngt som SAAB har använt tillsammans med ngn adapter som jag saknar eller om stolar/inderreden är från ngn annan bil. Kan jag modifiera dessa och få ihop det tro? Eller skall jag leta efter 10736… Grejerna är för långt borta, hade tagit en bild annars.

2) Råkar ngn ha de där ramarna #10736 som (du) Johan har på bild och som vill byta dem mot en slant? Det vore ju allra enklast…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng