Sv: Re: Tips inför köp av Saab 96 V4

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Tips inför köp av Saab 96 V4 Sv: Re: Tips inför köp av Saab 96 V4

#160717
Andreas Falck
Deltagare

Var och provkörde min första V4 idag! Vilken upplevelse, är inte mindre såld på att skaffa en sådan nu…. Men som texten antyder så blev det inget köp.

Nu har jag dock lite nya funderingar… Var rostigt i nederdelen av dörrarna, inte totalt borta men fortfarande något man skulle vilja göra något åt. Sedan var det rost i bakpartiet, typ nederdelen av reservhjulsbaljan. Inget bra att veta på besiktningen så gissar att det inte är något de bryr sig om. Vet inte om det går att hyffsa till utan att svetsa med lite spackel, visst inte det optimala men det känns som om det är den nivån jag kan lägga mig på dels pga. mina svetsförmåga samt att jag helt saknar plats att lära mig svetsa på. Frågan är dock om jag borde undvika bilen pga. det eller om det kan funka med det? Inser att det är svårt att ge råd utan bilder men är mest ute efter ett generellt råd…

Instrumentbelysningen fungerade inte, funderar lite på hur svårt det är att fixa?

Sedan blev jag lite osäker på motorn, den behövde att man pumpade på pedalen för att starta den även efter att den blivit varm. Lite segstartad kall också… Vad skulle det felet kunna vara? Tändinställning? Strul med förgasaren?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng