Sv: Re: Tips: UNDVIK biltemas glödlampor med p45t-sockel!

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Tips: UNDVIK biltemas glödlampor med p45t-sockel! Sv: Re: Tips: UNDVIK biltemas glödlampor med p45t-sockel!

#94057
stefan
Deltagare

Men Biltema är ju lite som IKEA, när man ändå är där så plockar folk på sig lite av varje som kan vara bra att ha och en del verkar inte alls reflektera över hur dåliga en del saker är. Det är liksom nutidens slit och släng mentalitet som styr mycket sånt här. En lampa för 15kr, vem orkar gå dit och reklamera en sån? Näe man köper en ny likadan, ”för de är ju så billiga”………
Om man gjorde av med kartongvis med lampor på ett år så kunde man ju räkna fram en besparing men en vanlig hobbybilist, hur många lampor gör en sån av med? 5 per år på sin höjd och då kan man lika gärna köpa premium lampor på en gång.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng