Sv: Re: Tjock eller smal instr.bräda. Vilket år?

Forum Modellspecifika forum OG900 Tjock eller smal instr.bräda. Vilket år? Sv: Re: Tjock eller smal instr.bräda. Vilket år?

#167054
hotrodder
Deltagare
henrikg wrote:
Bovy: Jag har också letat länge efter röd smal panel, du får nog färga om en svart.. Hittade en firma som ville åta sig det, men dom vill ha runt 3000kr.. Hade nog gjort det om jag inte hittat en bra tjock röd.. Blir väl ”good enough” på min Aero, viktigaste är att jag inte har några sprickor..

3000spänn? En lokal färgleverantör för billacker bryter exakt den kulör du vill ha + antal delar mattering. Sedan i med lite mjukmedel och lacka med spruta eller spraybomb. Du fixar detta lätt för under femhundringen och viktigast är att tvätta brädan omsorgsfullt och väl så så inget smuts/silikon finns kvar för då blir det bajs.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng