Sv: Re: Tjoho.

Forum Övrigt Allmänt Tjoho. Sv: Re: Tjoho.

#65391
mats jonsson
Deltagare

Johan Larsson. Verklighetsnära? Microbildelar tar 138:- paret för bakhjuls-cylindrar. Biltema är inte dyrare. Troligen någon tia billigare.

Bromsbackar på Biltema kostar 129.90. Bromsslangar kostar 49.90 styck hos Biltema. Ungefär samma pris hos Micro.

Nipplarna fram lossar man, petar ur smutsen, blåser rent med tryckluft, lägger lite kopparpasta på gängan och återmonterar. Sedan monterar man en gummihatt över nippeln.

Bromsrören bak brukar gå att rädda under förutsättning att de inte är rostskadade men då måste de bytas i alla fall.

Det bör poängteras att vi inte ska jämföra äpplen och päron. Ursprungligen gällde att bromscylindrarna bak skulle bytas. Inte rör, slangar och dylikt. I sådana fall kanske även huvudcylindern behöver bytas.

Det måste vara få verkstäder som lämnar fast pris på mtrl och arbete på sådana här jobb. Det normala är att man kan få ett fast pris på arbetet exklusive material. De verkstäder som tar 250 kronor per timme inklusive moms måste vara lätt räknaden. Då har man ju knappast täckning för sociala avgifter men det kanske var kvittollöst?? VAG tar runt 500 kr per timme och det gör säkert SAAB också.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng