Sv: Re: Tjuvstannar v4 -68

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Tjuvstannar v4 -68 Sv: Re: Tjuvstannar v4 -68

#112428

stefan w
Deltagare

Det kan vara nåt smägg i munstyckena som spökar, alt vatten i förgasaren, just vatten kan jävlas otroligt, rengör förgasare och efterdra insugningsröret.

Jag hade ett sånt där universaltanklock som jag köpt på macken på min V4, nån jubel :skull:idiot hade brutit bort det låsbara och stulit bensin så det gick inte att montera nåt annat eftersom flänsen på röret vart paj. Ett rejält snöfall och några dagar med töväder gjorde att snö som kanade av tog med sig tanklocket, sen var det fritt fram för vatten o snö ner genom bränslepåfyllningen. I med Ksprit i omgångar men det blev en par tjyvstopp om dan och bilen startade inte förrän jag hällde i sprit genom flottörhusventilationen ner i flottörhuset samt lite i insuget, och tillfälligt slängde om några tändkablar så jag fick förgasarpoff. Sen var det bara att slänga tillbaks tändkablarna och starta och köra tills nästa stopp, till slut gav det sig.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng