Sv: Re: Topplockspackningen (surprise, surprise)

Forum Modellspecifika forum 90/99 Topplockspackningen (surprise, surprise) Sv: Re: Topplockspackningen (surprise, surprise)

#63519
m hellstrom
Deltagare

Hallå, Harald.

Vi får väl se hur det går. Har stämmt träff med Mikael på lördag förmiddag. Ska bli riktigt intressant, eftersom jag inte har så stor koll på bilar själv. Alltid lär man sig något.

Jag saknar väl inte någon del vad jag vet. Efter topplockspackningen är det bara några smådetaljer kvar, och det är främst ett gäng kablar och lampor som behöver bytas, tror jag.

Det som inte fungerar är:

* Bakgrundsbelysningen till tempmätaren. Det tror jag iofs beror på att det inte sitter någon lampa där alls. Har inte hittat någon i alla fall.

* Lampan som indikerar att man inte har bältet på lyser inte heller.

* Eluppvärmning i sätena har jag för mig att det står något om i manualen, men om det nu finns någon sådan, så fungerar den inte.

* Belysningen i kupén. Jag har bytt lampa, men det hjälpte inte. Jag har även bytt säkring, men inte heller det gav någon effekt.

* Belysningen i bakluckan. Där har kablarna gått av, men det skulle inte förvåna mig om lampan också är trasig.

I övrigt kunde man väl kanske önska lite bättre lack, däck och klädsel på förarstolen, men man måste ju vara realistisk.

Vad gäller tutan så fungerar den fortfarande inte. Jag har gjort allt vad jag har kunnat, dvs byta säkring och klämt på de kablar jag har hittat, men det har inte hjälpt. Förhoppningsvis vet Mikael vad det kan vara.

Jo, just det. Det är ju bromsarna också. De är ju inte så bra som de borde vara. Det försvinner bromsvätska, men det ojämna läckaget förbryllar mig. Ibland får jag fylla på efter någon vecka, och ibland kan jag köra kanske tre veckor utan att det händer något. Manualen säger att det inte behöver vara läckage, utan att det lika gärna kan vara frambromsarna som har slitits ner på ett sätt som gör att det kräver mer vätska. Minns inte exakt. Jag hoppas dock verkligen inte att det är någon cylinderhistoria eller liknande som kräver en större reparation, bara.

Jag ska besiktiga bilen den 14:e maj. Jag hoppas verkligen att hon går igenom.

Tack, förresten.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng