Sv: Re: Törstig V4

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Törstig V4 Sv: Re: Törstig V4

#202507

Då har vintertörsten lagt sig och bränsleförbrukningen är åter nere på jämna halvlitern. Det kostar att hålla frosten från fönstren och den blå färgen från tårna! Har fortfarande de dubbfria vinterdäcken på så den enda skillnaden från vinterns tråkigaste bränslenoteringar på uppemot 0,7 är körsättet. Så här efteråt känns det irriterande att jag aldrig installerade den planerade cirkulationspumpen för kupévärmen. Å andra sidan gav vintern tydligt bevis på hur mycket körsättet faktiskt påverkar förbrukningen.

Nu är det dags för sommardäck och då ska jag passa på att byta framdäcken mot något med rejäl omkrets. Breddning av två fälgar och misshandel av skärmkanter står därför på vårprogrammet. 205/70/15 ska visst vara en dimension som fortfarande går att hitta begagnat och det borde ju sänka motorvarvet en bit. Blir jättefiiiint mot 155:orna bak… 😯

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng