Sv: Re: Träff med marknad på Gelleråsen i Karlskoga

Forum / Klubbinformation / Träffar & andra aktiviteter / Träff med marknad på Gelleråsen i Karlskoga / Sv: Re: Träff med marknad på Gelleråsen i Karlskoga

    maj 20, 2012 at 11:15 #43847

    Några svar på förekommande frågor.
    Träffen pågår både Lördag och Söndag.
    Tävlingarna i klassisk racing och i 1000 kupen pågår också både Lö och Sö.
    Det går utmärkt att tälta, ställa husvagn eller husbil på parkeringen utanför grinden, det är gräsunderlag. Om någon kvartar i bilen är det inget annat hinder än bekvämlighet.
    Något direkt program utöver körningen på banan runt lunch både Lö och Sö finns inte. Marknaden är förstås igång. I och med att det pågår träning, uppvisning och tävling hela tiden har vi inte ansett att det behövs något speciellt program för SAAB folket, vi får blanda oss med de andra, umgås och bjuda till. På lördagskvällen är serveringstältet öppet så det finns mat att köpa men de säger att det brukar vara trångt i tältet så lite egen förtäring är inte fel. Vill några samlas kring sin egen grill vid tält/husv-bils parkeringen så ökar det ju bara trevnaden men vi har inte ordnat med inköp av något att lägga på grillen eller att skölja ned det med.
    De som vill hjälpa till blir naturligtvis inte uppbokade hela tiden, det är bara för att vi skall kunna få tag i någon som visar marknadsfolket till rätt plats, få hjälp när bilarna som skall köra på banan kommer fram och ställs upp och se till saab-bilarna kommer till rätt plats för uppställning. Alltså hjälp med lite praktiska ting en stund ibland men att vi har några att vända oss till när det behövs.
    Anmälan om körning på banan kan ni göra till Arne Andersén på 070 5911378, 019 244469 eller l_a@telia.com. Vi behöver biltyp och reg-nr.

    Hälsning i tvåtakt
    Arne Andersén