Sv: Re: Träff på mitten

#108072
emul
Moderator

Sådär, nu har det utretts lite!

Dag och plats är som ovan (Karsefors den 12 augusti), deltagare får per bil ett inträde och en laxasoppa-biljett, sjukt gott är det, kostar väl 30 spänn eller nåt annars tror jag, inträdet vet jag inte vad det är, jag har aldrig betalat eftersom jag brukar hjälpa till.

För att ha lite koll kom vi fram till att jag ska ta upp anmälningar, och att vi tar 25 först, och om det skulle råka bli fler ska jag prata med dem igen innan så att de får godkänna då.

Deltagare ska anlända senast halv 11, det hela drar igång på riktigt 12, och besökare brukar komma typ en timme innan. Vi får vår egna lilla parkering för inbördes och utbördes beundran.. 😉 Det kommer också att finnas en bunt mopeder från en tämligen lokal mopedklubb som vi kan titta på!

Jag tänker som så att jag kan plotta ut lite skoj saker på kartor åt de som kommer så kan man åka och titta på lite roligheter efteråt om man vill!

Då så, några frågor? =) Anmäl er till mig, via pm eller mail tillemil@gmail.com! Först till kvarn å ju snarare desto bättre!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng