Sv: Re: Träff på mitten // Halland, Forsasöndan 12 aug

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter Träff på mitten // Halland, Forsasöndan 12 aug Sv: Re: Träff på mitten // Halland, Forsasöndan 12 aug

#117930
emul
Moderator

12 augusti 2007 arrangerades en liten träff / uppvisning i samband med Forsasöndan i Ysby, södra Halland. Hur var det då? Det får ni nog snart läsa om i Bakrutan.. Bilder kan man se här:

http://www.saabklubben.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Board=24&Number=64126&Searchpage=1&Main=11008&Words=forsas%F6ndan&topic=0&Search=true#Post64126

Finns det intresse för en uppföljare? Önskas i så fall uppvisning eller rundtur med start i uppvisning och sen en liten runda i omgivningar eller vad? Vad är mest intressant?

Hör gärna av er med synpunkter, mail eller pm funkar så fint så! =)

Finns intresse så ska jag ta och kolla med arrangörerna av Forsasöndan och se om de tycker att en återkomst är lämplig. Om inte får vi köra på en runda i skogarna och grillning eller liknande!

MVH // Emil

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng