Sv: Re: Trångt under huven på Sonett

Forum Modellspecifika forum Sonett Trångt under huven på Sonett Sv: Re: Trångt under huven på Sonett

#69535
mats jonsson
Deltagare

Frågan är om Arts ide är så bra. Det har inte framgått hur han tänker filtrera luften och just där rören börjar råder förmodligen ett fartberoende övertryck som är påtagligt större än i motorrummet. Det är ett kul bygge men jag tycker störtbågen med dubbla rör verkar lite överambitiös. Den bakre spoilern gillar jag däremot. Något liknande som jag funderade på för 10 år sedan. Jag köpte hem ett lik från USA som jag dessutom tänkte montera 99:ans stora bakljus på. Urrk.

På Saabträffen i Trollhättan, 1992 vill jag minnas att det var, så fanns det två danska Sonett III:or med K-Jetronic. Har för mig att båda hade fyrbultade Ronal-hjul och den ena hade modifierade kofångare från en sen 90/99. Därtill dess prydnaslister på sidorna. Ändytor och dylikt var inte ordentligt fixat men det så ganska stilfullt ut. Jag har tyvärr inga kort på dessa båda bilar, bara en kort videosekvens. Om det är någon som minns dem och har kort på dem så vore det kul om jag och övriga läsare kunde få ta del av dessa bilder.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng