Sv: Re: Trögstartad

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Trögstartad Sv: Re: Trögstartad

#67960
petter
Deltagare

Tjena!

Grattis till åket! Pratade med Olof och du har tydligen en 75A (så så jäkla sen V4 är det inte Olof!!). Samma bil förutom vindrutetorkarfärgen som min 74 med andra ord!! Fast min är siennabrun…

Håller med ovanstående snackare om de eventuella felen. Har du kollat alla tänddelar och filter? Eftersom jag inte kan nåt om förgasare förutom att de sitter mellan luftburk och insug och på nåt mystiskt vis blandar soppa och luft ska jag inte uttala mig i den frågan (själv petar jag inte på den så länge snurran går som den gör, dvs drömmen) utan nöjer mig med kringprylarna.

Hur blir det om du håller ungefär halvgas när du vrider om nyckeln med varm motor som man gjorde med terrängbilarna i lumpen när de var varma?

Jag skulle inte vara främmande för att dra i en flarra röd STP nästa gång du tankar fullt heller. Det kan ju alltid sitta skit nånstans…och placeboeffekten är ju inte heller dum!

Mvh Petter

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng