Sv: Re: Tuta Saab 95 -69

#149815
mattias e
Deltagare

Fortfarande inte hittat batteriet till min kamera, men en mobilbild ifrån idag med nyss inhandlad julgran på taket kan man bjuda på.

Justerat ventiler, även på känn justerat upp CO med ett halvt varv ifrån 0.2 enligt SBPs protokoll och luftat värmepaketet så har jag nu både helt ok värme och alla hästarna hemma i hagen igen. Spinner som en katt och är stark som en oxe.. motorn går så otroligt fint nu.
Finjustering får ske när avgasmätare finns att tillgå. Värmen är helt OK, men den går inte att jämföra med den klassiska volvovärmen som min 142 -74 har.

Är en dröm att köra och frihjul och växlar funkar prima, även om det i kylan är lite segt och gärna ser att man frikopplar nu innan oljan har fått lite temperatur.

Här en bild ifrån en skogsväg jag körde på, ut och vände på en oplogad uppfart vid en stuga. Syns inte så tydligt på bilden men här ligger ca 0.5m snö men saaben med sina dubbade 165or klättrade som en bersget.

Man får många trevliga kommentarer och blickar när man kommer med bilen. Blev fotograferad ifrån en bil i ytterfilen på inre ringvägen i Malmö idag.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng