Sv: Re: Två undringar; 6v bränslepump och montering av damask

Forum Modellspecifika forum 92/93 Två undringar; 6v bränslepump och montering av damask Sv: Re: Två undringar; 6v bränslepump och montering av damask

#32248
hotrodder
Deltagare

@Raketaren wrote:

Tackar!

1) Då lyser min okunskap nu; är det elektrisk bränslepump original på en 92:a, den som sitter mitt under kylaren? Nån sa att 92-ägare ofta köper en ny bränslepump 6V och monterar nära tanken bak.

2) I vår klubbs shop tror jag de kallar damasken ”Tätningsdamask”, men jag skulle nog kalla det damask vid drivknuten, alltså den i hjulhusen fram. Ok a) Ta ner hjulspindeln b) Lossa drivaxeln inne vid lådan.

1, Inte helt klar över årsmodellerna men… Mekanisk pump (styrs av vevhuskompression) på 92´orna 1950-53? Därefter elektrisk som sitter fram strax under kylaren. Inte hört om någon som monterar en extra pump bak på 92´an.
2, Det där bör du kolla upp närmare. Såvitt jag vet så har inte klubshopen några drivknutsdamasker till 92´an. Däremot finns tätningsdamaskerna till styrväxeln.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng