Sv: Re: ”Tysk” skrotningspremie?

Forum Övrigt Allmänt "Tysk" skrotningspremie? Sv: Re: ”Tysk” skrotningspremie?

#138421
hotrodder
Deltagare

Hum… det här är en intressant frågeställning men rent hypotetiskt. Vem här lägger direkt upp 22 tusen för min riktigt fina V4 från -74 som är helt rostfri med helt i ordningställt motorutrymme, delvis renoverad motor, nybesad och så grejj som den bara kan bli? Kanske får den slanten utomlands men får jag 27 utan prut på skroten… Förlåt mej, men då vette katten om den inte fick gå :sad2:

Sen har jag ju en EMS och den är definitivt INTE ens värd femton som den står idag… 9-5´an har rasat ordentligt i pris men så uselt som bara 27 tror jag inte att jag får men helt klart, Walle/ Det är inte bara urkiga bruksholkar som skulle skrotas bort. Titta bara på hysterin som var för drygt ett år sedan när folk köade för att komma åt den höga skrotningspremien som tog slut på knappt ett dygn. Såg själv ett antal riktigt fina jämtlandkörda ”bruksholkar” som definitivt var värda att rädda.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng