Sv: Re: ursäckt å förklaring

Forum Övrigt Allmänt ursäckt å förklaring Sv: Re: ursäckt å förklaring

#138785
hotrodder
Deltagare

Hej Walle/
Den förklaring du ger är kan nog vara en förklaring till dina många gånger mindre sluga utalanden och jag om någon kan mycket väl förstå hur det hänger ihop när du nämner diskbråk. Jag kraschade själv ryggen i lastbilshytten nere i Göteborg för drygt 5 år sedan och det var början på en resa jag inte unnar någon av mina värsta ovänner.

Jag och min fru var då precis i början på vårat husbygge på min föräldrargård och efter ambulansflyg hem till Östersund gjorde jag min första diskbråcksoperation. Vi sålde lägenheten, bodde i husvagn i väntan på att vårt nya hus skulle bli klart och drygt 5 månader senare hittar vi min pappa avliden här på gården. Strax efter pappas bortgång åker jag på mitt andra diskbråk, opereras på nytt och jag lovar… just då var jag INTE speciellt lätt att ha och göra med.

I ren protest eller terapi släppte jag allt, ”gick in i mej själv” och på ren jävla tjur demonrenoverade jag min morfars gamla traktor. Ett halvår senare kom tredje diskbråcket som ett brev på posten. Vilket innebar en ny operation och en sjukhusvistelse som jag aldrig trodde jag skulle klara av. Så ont, så mycket sorg och tårar att man gick sönder helt innombords.

Har lovat mej själv att efter detta aldrig mer klaga på små skitsaker, det kan bara bli värre men… Efter regn kommer solsken och hur jävligt du än har det så tar man sej igenom detta på något sätt. Glöm inte det, även om det är en klen tröst när man sitter mitt i skiten.
/Julle

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng