Sv: Re: US Cabben

Forum Övrigt Projekt / Min bil US Cabben *for sale* Sv: Re: US Cabben

#181938
jonathan p
Deltagare

@longjohn61 wrote:

@Pershav wrote:

Precis som Plankan nämnde så har alla US bilar bosch system. Jag ska testa att byta spridarkontakt och verkligen ta loss alla och provköra dem i ett kärl och se om de kommer igång.

Men vet någon om det är samma signal som går till samtliga spridare vid samma tid? Det skulle vara bra i felsökningssyfte då jag fått för mig att det i princip är det men kabeln förgrenar sig ut till 4 stycken dubbelkontakter vid spridarna. Frågan är då dock varför de är markerade med cylinder 1-4.

Ponera att det skulle vara så att spridaren sprutar soppa in i cylindern, då är det frågan varför den aldrig tänder på 2:an cylinder, fördelarlock, rotor, tändstift och kablar är ju bytta till nya.

Om den sprutar in soppa då borde du ha en blöt stift på 2an eller hur,ha svårt att tro att det är tändsystemet du har ju bytt slitdelarna 😉
Har du fler spridare att prova med ❓

Mvh Nisse

I min mening var det torrt och luktade ingen bensin, jag har fler spridare, tror det lättaste blir koppla ur spridarna ur sina hål och köra dem i en liten balja och se med blotta ögat att de funkar som de ska 🙂

Trevligt av dig att svara så snabbt på mina bekymmer 😛

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng