Sv: Re: Usch!! Värsta ”inte min bil på bilden” på läng

Forum Övrigt Off Topic Usch!! Värsta ”inte min bil på bilden” på länge Sv: Re: Usch!! Värsta ”inte min bil på bilden” på läng

#111758
Martin
Deltagare

Förutom bildstölden tycker jag att det är makalöst fräckt att ta en bild från en annan säljare och sätta in en konkurrerande annons.

Åter till OT…
Kan dra en anekdot från tiden då denna sida fortfarande låg under Autosite. Innan digitalkamerans storhetstid (slutet av 1996) hade jag scannat in egna fotografier och lagt ut på hemsidan. För säkerhets skull stod det klart och tydligt att det var copyright.

Gissa om jag blev förvånad då jag ramlar in på en annan Saabsajt, och upptäcker mina bilder prydligt ommärkta med en annans namn. Sajten bestod till stor del av mina 20-talet bilder. Kanske lite gammalmodigt i dagens fildelarkultur, men jag var ivf ganska irriterad. :crazy: Det löste sig till slut.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng