Sv: Re: Utvecklingen i Saabaffären

Forum Övrigt Allmänt Utvecklingen i Saabaffären Sv: Re: Utvecklingen i Saabaffären

#149718
turbocab
Deltagare

Claes, tack för ditt stöd! Jag hoppas Klassiker kan komma med nån artikel om Saab snart apropå nedläggningen, en liten hyllning kanske?

Frågan om museet kan dock bli aktuell mkt snart. ”En sansad nedläggning” säger Gm, vad betyder det? Tidsram? Vad avser dom med museet? Och jag antar det ägs och drivs helt av Saab? Får bara hoppas att kommunen kan hjälpa till, kanske Innovatum som ligger vägg i vägg kan ta över samlingen och driva vidare? En auktionering vore ödesdiger, peningstinna samlare från hela världen kommer ta hem Pärlorna. Hoppas klubbarna kan bidra till nån opinion här och behålla det i Västsverige. Tyvärr styr ju ekonomiska intressen hårt idag, kan man inte få det klassat som kulturarv etc så är det nog svårt få kommunala eller statliga pengar. Sälja är ju tidens melodi….

Är hemskt glad jag äger och driver 4 st og900 idag, ett kulturarv! Något jag alltid tyckt, men nu blev det ännu tydligare än jag hoppats i det närmaste.

Hoppas de anställda i Trollhättan och alla underleverantörer kan få nån Julefrid trots allt, att verksamheter kan hitta till fabriken och fortsätta med nåt helt annat.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng