Sv: Re: Utvecklingen i Saabaffären

Forum Övrigt Allmänt Utvecklingen i Saabaffären Sv: Re: Utvecklingen i Saabaffären

#149770
Bengt Åkesson
Deltagare

Ja det är alltid lätt att leta syndabockar när sådant här händer och Maudan och Jöran med J är väl inte mina favoriter precis men som Michael skrev lite längre upp i tråden: Några har ju valt denna regering! Men det går att ”lägga” ner den precis som man gjort med SAAB. Frågan är väl om alternativen är bättre. (Läs Mona och Östros)

Nej nu tycker jag vi entusiaster tar nya tag! Våra Saabar, gamla som nyare, försvinner ju inte upp i tunn blå tvåtaktsrök bara för att en statsägd bildinosaurie i USA bullrar lite! Låt oss Saabtokar i stället visa upp våra ögonstenar för allmänheten på träffar och i vardagslivet. Intresse finns och de flesta har ju någon knytning och minne av Saab.

Jag hoppas att Saabjobbarna i Trollhättan får en bra lösning på sin framtid och hoppas att vi i framtiden kan samla Saabentusiaster världen över i Trollhättan varje år för att fira Saab. Så lätt dör vi inte sotdöden!

/B

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng