Sv: Re: V4 -67 & delar från 77?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 V4 -67 & delar från 77? Sv: Re: V4 -67 & delar från 77?

#64698
chakka
Deltagare

Grovt räknat kan man väl säga att i stort sett allt passar mellan -65 och -80. Räknat bakom A-stolpen hör även kortnosarna hit.

Skillnaden ligger i detaljerna. En dörr från slutet av 70-talet har hål för kromlister (eller, betydligt vanligare, ett decimeterhögt rosthål längs hela dörren), vilket 67:an saknar. På motsvarande sätt finns hål för kromlister på tidiga skärmar, men inte på senare.
Tidiga bakskärmar har tanklocket placerat högre än på sena, så byter man mellan dessa modeller behöver man även byta röret till tanken.

Visst finns det undantag från denna ”regel”. Exempelvis konstruerades baksätet om 1976 (tror jag), så detta passar inte utan vidare på tidigare modeller. Du kan dock lugnt utgå från att det mesta går att passa in på din bil, även om inte utseendet blir 100% rätt för en -67:a.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng