Sv: Re: V4 95 -77 pippigul

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 95 -77 (Pippigul) Sv: Re: V4 95 -77 pippigul

#154622
soulmannen
Deltagare

dags att ta upp det här igen känner jag,alla bilder i tråden har tyvärr försvunnit så jag får väll börja om på dom :(,,, har hållt på med alla andra saabar så det har inte hänt så mycket på 95, den har varit ute på isen i vintras o kört. bilen används hela tiden så det är en av mina bruksbilar. Det som har till kommit på bilen är en Luici sportratt som jag köpte nu i veckan.

Det som ska göras nu innan sommaren är att tanken måste rengöras för bensin rören sätter igen efterhand.
Fälgarna ska lämnas på breddning o iok med detta så måste jag ju också bredda skärmarna bak. har lite olika ideer på hur det ska se ut men vet inte säkert än, väntar tills fälgarna är klara så att jag kan göra breddningen efter dom.
Och sammtidigt så blir det nog en konvertering till vanliga stötdämpare (enl saabcustoms bilder)
Och sen så ska inredningen bytas för 99a stolarna är som att sitta på en potta när jag kör, har en fin skinninredning på gång till bilen såp vi får se annars så får jag modifiera en 9000 inredning som vi har liggandes.

Det var nog en liten aptitretare på vad som komma skall, nu ska det bara gå från teroi till praktik hmmm men det ska nog bli bra.

dennis

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng