Sv: Re: V4 in da house!

Forum Övrigt Projekt / Min bil V4 in da house! Sv: Re: V4 in da house!

#36607
skomakarn
Deltagare

@vinkelfyra med kors wrote:

Tjusig väska hörrö. Men jag blir inte klok på bilen, är det en framtidsstudie av en Saab, eller? Du skrev tidigare att du har planer på att bredda plåtfälgarna. Det har jag också funderingar på. Hur har du tänkt göra, vilka fälgbanor(heter det så ?) har du tänkt använda? Kanske har någon annan här på forumet kunskap att dela med sig av. Vad säger SBP?

Man tackar!

Ja du, vi kan väl säga att det är ett rullande objekt. Breddning har jag definitivt planer på.
Tog som sagt av däcket på ”gammelfälgen”(den m ovala hål) och såg att den var nitad. Kikade sen på en 9-5-fälg, 15X6 tum, och såg att den inte var helsvetsad utan det var en svetssträng några cm med jämna mellanrum.
Har för mej att när jag läste om Hotrodders(Julles) 92-projekt, så passade centrumet fr. gammelfälgen som gjutet i 9-5:ans fälgbana. Nån som kan bekräfta?
Det borde gå att slipa bort svetsarna och byta centrum helt enkelt/svårt.
Sen e jag lite tveksam vid inpassningen. Kanske ska man låta nån sätta upp fälgen i en svarv eller nåt och justera in fälgbanan så den kommer exakt rätt. Eller räcker det kanske med att mäta supernoga? Man vill ju gärna kunna balansera hjulen sen. 😕

SBP får bara se mina originalfälgar. :mrgreen:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng