Sv: Re: V4 växellåda i 96TT ?!

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT V4 växellåda i 96TT ?! Sv: Re: V4 växellåda i 96TT ?!

#54111

Schysst! Då är det ju riktigt flexibelt! Har jag fått allt rätt i skallen nu kan man bygga vilka kombinationer som helst med rätt delar och t.o.m. sätta en treväxlad låda i en V4, om man nu skulle tycka det vore kul… Hmm, fanns inte ett litet antal treväxlade 95:or med V4 för interntransporter på Saabs fabriksområde en gång i tiden? (minns inte var jag läst om det så jag tar inget som helst ansvar för ryktet)

Jag antar att man för säkerhets skull bör byta alla fyra dreven inne i diffen för att de helt säkert
ska matcha varandra. Men kan man helt säkert lita på att lagringsytorna stämmer perfekt? Kan man förresten också byta hela diffen mellan olika växellådor om man bara flyttar över kronhjulet och shimsar in den rätt?

Hur fräscha måste förresten drivknutgummina vara för att duga till vardagskörning? Hur blir resultatet om ett gummi ser lite mosigt ut där ”paddlarna” ska greppa?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng