Sv: Re: V6 problem

Forum Modellspecifika forum NG900/OG9-3 V6 problem Sv: Re: V6 problem

#173793
stefan
Deltagare

det är väl som vanligt med lite mer avancerade motorer, kräver lite mer av ägaren än att bara tanka…………..Misskötsel är oftast det enda felet på dem och byter man inte olja och byter man inte kylarvätska så får man förr eller senare problem och idag är det väl troligen ganska svårt att hitta ett fint exemplar.
Delar är ju inga problem men det som är det största problemet för vardagsbilisten är väl att det genast blir dyrt att laga om det blir nåt. Riva topplocken är ju inget litet jobb direkt och timmarna rasar iväg fort.

Skruvar man själv så beror det ju på hur man värderar den tiden men vill man ha nåt att göra och andrahandsvärdet är en faktor man bortser ifrån så är det nog en trevlig kombination med v6 och saab.
Skulle jag verkligen vilja ha en sådan så skulle jag nog direkt utgå ifrån och budgetera motor ur och göra det som förr eller senare kommer ändå.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng