Sv: Re: Väcka liv i 99 turbo -79

Forum Övrigt Projekt / Min bil Väcka liv i 99 turbo -79 Sv: Re: Väcka liv i 99 turbo -79

#191485
saab99
Deltagare

Jag har varit fruktansvärt dålig att uppdatera denna tråden och min renovering har gått sakta då jag har två barn på 1 år resp. 3. Som om inte det vore nog kommer vår tredje nu i dagarna.

Hur som helst har en del blivit gjort och igår startades bilen upp efter över 20 år. Bilen går jämnt och än verkar det inte vara några konstigheter förutom att jag startade den utan avgasröret. Köpte wastegatehuset men det var fyrbultad mot downpipen och min har tre.

Det som också pågår nu är reparation av länkarmsinfästningarna fram med ekonomiplåt, nästan bara svetsning kvar.

Invändigt har inredningen varit ur och tvättats upp och börjar faktiskt se rätt bra ut. Instrumentpanelen har dock krupit och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera den.

Utöver det har jag gjort en lätt gnuggning på den avskyvärda lacken och tänkte köra över hela bilen för o se hur den blir.

Aktiviteter just nu
*omklädning av innertak(stommen är lagad)
*lagning av frontspoiler
*genomgång av framvagn

Ska försöka bli bättre på att dela bilder.

Mvh
Patrik

Skickas från min iPhone via Tapatalk

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng