Sv: Re: Vad är det för ”folk” snor bilder på tradera??

Forum Övrigt Off Topic Vad är det för ”folk” som snor bilder på tradera?? Sv: Re: Vad är det för ”folk” snor bilder på tradera??

#135038
rodder76
Deltagare

Vad gäller högtalarna så har jeg redan reagerat på att ”samma” kom ut igen. Men eftersom jag inte kollade upp säljarna (då jag inte räknar med att köpa) så trodde jag att det var en och samma säljare…. Så kan det också gå!

Det är många gånger jag reagerar både på Tradera och på Blocket att man skulle behöva någon form utav kommentarsruta, vilket självfallet inte går att ha då det skulle missbrukas. Men det är inte sällan samma bilder dyker upp igen och igen…. speciellt på porslin som jag håller lite koll på.

Det är bittert att man inte kan snvända frasen ”inte de på bild” eller ”lånad bild”, men det är väl inte osannolikt att säljarna är rädda för att det ska dra ner priset.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng