Sv: Re: Vad är det för folk som snor bilder på Tradera?

Forum Övrigt Off Topic Vad är det för ”folk” som snor bilder på tradera?? Sv: Re: Vad är det för folk som snor bilder på Tradera?

#135203
larsola
Deltagare

Min syn på saken är att jag förväntar mig är att jag får det som syns på bild när jag bjuder, sedan så vill jag ju inte att någon skall tro att det är jag som använder samma bilder flera gånger, eller om någon tror att det är jag som säljer när det är mina bilder som använts…
Det är för min del helt ok, att man lånar bilderna men då skall man fråga om lov först samt skriva att bilden är just ”lånad” och godkänner jag inte lånet så skall personen respektera det!

Det Stämmer, auktionen är stängd, fick detta mailet idag ifrån Tradera ang högtalarna…

Hej Lars-Ola,

Tack för ditt mail.

Det är inte tillåtet att använda sig av andras bilder om man inte har tillåtelse att göra det. I och med att du skickat in originalbilden så har jag nu stängt ner auktionen och informerat säljaren om det här.

Med vänlig hälsning

**** på Tradera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng