Sv: Re: Vad är detta för boxar? Ny INFO (og900)

Forum Modellspecifika forum OG900 Vad är detta för boxar? Ny INFO (og900) Sv: Re: Vad är detta för boxar? Ny INFO (og900)

#194382
gulingen
Deltagare

@Turbocab wrote:

Standard box Lucas, standard spridare. Men min röda med samma system är också upp och snokar på 1,4 bar i vissa lägen så det är nog inga större konstigheter. Hur bra det är i längden är ju en annan sak…. Ni får nog fortsätta kika på Turbon. Det går en gummislang från tryckklockan som wastegate-armen går till. Den gummislangen går till turbons hus. Hur ser den ut? Original är den kort, utan några kopplingar. Populärt trim är att sätta ett t-stycke på denna med nån form av skruv, för att lufta ur lite grand och därmed skicka mindre tryck till waste-gate klockan. Hur ser det ut? Lätt att kolla.

Om slangen ser orörd ut så är nog gängstången djävligt skruvad. Även detta går lätt att kolla, på en original enhet så kan man få en hjälplig hum mha antal synliga gängvarv på den. Är det typ inga gängvarv alls kvar, ja då är det skruvat djävlar i mig! 😛 Vad som än är gjort med bilen så kan ni få ner trycket till lite mer humana nivåer igen genom att dra några varv på stången, dvs att förlänga den något. Det är nog bra, 1,4 bar i längden kommer dra hårt på koppling mm.

Detta ska vi kolla upp nästa gång vi ska ut och greja igen 🙂
Mycket fina tips, det tackar vi för! 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng