Sv: Re: Vad bör Spyker göra?

Forum Övrigt Allmänt Vad bör Spyker göra? Sv: Re: Vad bör Spyker göra?

#152508

hotrodder
Deltagare
Henning wrote:
Lag en 9-1 fortest mulig – glem artige retrobiler, det lager man når alt annet går på skinner.

Henning.

PREXIS!!! har inte kunnat sagt det bättre själv på Svenska 😉
Dessutom… gör även en fränprestanda verson av denna 9-1 med balla Saabfeatures och som lockar folk som vill sticka ut men definitiv INTE vill köpa en snordyr BMW/ AUDI.
Spyker sitter egentligen i en guldsits idag med tanke på vilket intresse det är worldwide över om dom kommer ro skeppet i hamn eller inte. Inte någon reklamfirma har ens möjligheten av en möjlighet att skapa samma fokus som det är just nu och finns bara stålars. Så ut med en liten och framförallt körglad, kvick och miljöänlig bil så snabbt det bara är möjligt.
Nya 9-5, SUV´ar och andra stordrakbilar tror jag personligen är helt dömda på marknaden här i Sverige och europa. Bage engineering eller ej? kineserna sitter med en tickande bomb i fråga om biltillverkning och om bara något år så kommer det finnas masor av billiga småbilar med intresant teknik till verkligt rätt pengar.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng