Sv: Re: Vad händer i larzzons garage.

Forum Övrigt Projekt / Min bil Vad händer i larzzons garage. Sv: Re: Vad händer i larzzons garage.

#134733
larzzon
Deltagare

Oj, oj!
Hade helt glömt av att jag hade tråd här!
Måste därför berätta att jag har mitt garage och de står fullt med saabar i de.
Har nog ändrat sig lite i vagnparken också. Skulle sälja av några och bara ha 1 renodlad hobbybil, de gick sådär..sålde min röda og900, och gjorde mig av med min 9000cde. Då sprang jag på en 9000cc aero-91 som var ungdoms skadad och var mer eller mindre ååväg till skrot, är en av saabs 5bilar de skickade till nån mässa i luxenburg. Den blir inte original renoverad, men rostlagad och tilsnyggad.

Nu var de inte nog med den en kompis tipsade mig om en babyblå og900, som jag inte skulle ha eftersom den är fel för mig, de är en i8 snik och 87a dvs handbromsen fram, men var längesen jag såg en så fräsch og900. Den stod hemna och skräpade ett tag efterdom ingen ville köpa den av mig. Sen ringe en kompis och undrade om jag hade en saab att låna ut några veckor till en filmimspelning. Så jag fick snabbt och lätt göra den laglig,åkte in och besssde den. Den gick igenom ua direkt från gårdsplanen. Sök på the philisopher king så får ni se den. Åker runt med den just nu eftersom.

Min gröna og900 brukis tryckte igenom högra stötdämparen igenom övre fästet och bakre bromsoken kärvar, därför står den i garaget. Jag fixar lite andra grejer på den samtidigt, som att trionic härvan drogs igenom hålet för rattstången på högra sidan, men de blir för mycket motorljud i kupen och härvan hamnar lågt. Sen har värmekranen läckt, tyvärr är og900 byggd runt just värmekranen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng