Sv: Re: Vad har magnetventilen på ett insug för funktion?

Forum / Övrigt / Off Topic / Vad har magnetventilen på ett insug för funktion? / Sv: Re: Vad har magnetventilen på ett insug för funktion?

    februari 12, 2010 at 01:39 #153047
    Saabcustom wrote:
    Är inte den där magnetventilen styrd av en tempswitch och ska ge lite extra luft när motorn är kall ??? Höll på å pillrade med dendär på grabbens traktor för några år sen. Kolla att den är rätt inkopplad (elektriskt). Lättast är om du anfaller nån annan olycksbroder och ser hur hans förgaseri är kopplat. Haynes gav tyvärr inte jättemycket hjälp…

    (Men jag tror egentligen inte att Volvon trivs hos dej och det försöker den tala om…. 😉 )

    / Kenth

    ja det är det jag funderar på också, det är ju liksom bara ett stift på den så det är ju en + som ska sitta där, men det går två stycken kablar på stiftet, den ena ser bränd ut så det är säkert dragit en ny, har försökt att följa sladdarna men dom går ner i kabelhärvan och försvinner, vet du möjligen var tempgrejen sitter?

    Jag tror inte heller att volvon trivs hos mig, och saabarna trivs garanterat inte under snön där dom får stå och skämmas. men så går det då man inte beter sig som en volvo!, nej skämt å sido, vinkelfyran blev jag tokless på, och tvåtaktaren har jag en hel gottehög med grejor som ska på, men en ohygglig massa snö hindrar det arbetet i typ 3 månader till.. 🙁

    offtopic på offtopic, kom att tänka på mina bilars årsmodeller, 1964, 1974, 1984.. hoppas för gunds skull att nästa är en 54 och inte en 90talare :duck: