Sv: Re: Vad har magnetventilen på ett insug för funktion?

Forum Övrigt Off Topic Vad har magnetventilen på ett insug för funktion? Sv: Re: Vad har magnetventilen på ett insug för funktion?

#153067
rickard735
Deltagare

Som jag har lärt mig är det som så att den ventilen sitter där för att den ska stänga av tomgången helt när man vrider av nyckeln och det för att volvon brukar glödtända så lätt
så tomgångsskruven ska inte användas utan är mer som ett anslag

så testa att skruva in tomgångsskruven helt tills bilen stannar koppla sen in tomgångsventilen så ska du ha rätt tomgång.

eller om du vill koppla bort tomgångsventilen och justera tomgången med tomgångsskruven
men var beredd på att volvon glödtänder innan jag fixade det på en!!! volvo jag ägt så fick jag samtidigt som jag stängde av den trycka på bromsen och släppa upp kopplingen med en växel i. varför den glödtänder så lätt har jag för mig beror på att vissa avgaskrav gjorde att man var tvungen att ha tändingen justerad så pass högt att den glödtände

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng