Sv: Re: Vad tror ni om en aktiv mugghållare?

Forum Övrigt Off Topic Vad tror ni om en aktiv mugghållare? Sv: Re: Vad tror ni om en aktiv mugghållare?

#163651
adde_m
Deltagare

Att man aldrig kan vara först med en idé! =)

Jag tror att min mugghållare skulle bli en ganska kostsam historia, fast det beror ju på hur mycket man värdesätter en aktiv mugghållare. Priset på en accelerometer går loss på ca. 200 kr så jag tror att allt som allt så skulle man nog skulle sluta på ett pris på cirkus 1000 kr. Men man ska ha i åtanke att jag spekulerar vilt och jag har ingen aning hur mycket man skulle kunna pressa priset om man köper komponenter i stor skala.

Anledningen till att jag skulle vilja ha aktiv styrning är att man får en mycket högre stabilisering i alla led (även i höjdled), själva implementeringen skulle nog inte vara fasligt svår.

Fast den här idén kanske lämpar sig bäst som ett tillbehör från biltillverkaren själv, dvs att man bara ersätter en vanlig mugghållare. Om man bara tittar på priset tror jag man kan pressa folk på väldigt mycket pengar. Jag kikade på Audis hemsida och de tar 5000 kr för att ersätta dina 2 främre gummimattor med tygmattor (vilket jag tycker är helt galet men folk betalar uppenbarligen).

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng