Sv: Re: Vad vill ni att klubben skall nytillverka?

Forum Klubbinformation Saabklubbens reservdelsförsäljning Vad vill ni att klubben skall nytillverka? Sv: Re: Vad vill ni att klubben skall nytillverka?

#55449
Karl Ask
Moderator

@Martin wrote:

Håller i stort med föregående talare.
Saabklubben skall hjälpa sina medlemmar, oavsett modell att hålla igång eller få färdigt sina renoveringar.
Men det måste förstås vara i ekonomisk balans och samtidigt anpassat till vad marknaden redan erbjuder.

Jag kan mycket väl tänka mig att man i **vissa fall** låter intäkterna från reservdelar med god avans **delvis** sponsrar delar som inte har så stor omsättning men som är nödvändig för att hålla tex 92;or rullande. Det får förstås inte gå till överdrift.

Om det inte redan är tänkt så, så föreslår jag att när denna tråd har samlat upp diverse förslag så sammanställer webmaster förslagen i en omröstning i tråden som är rådgivande till reservdelsgruppen. Kanske modellvis indelat? Då är det nog enklare att se behovet. Men en sådan omröstning kan bara vara rådgivande, eftersom kritiska reservdelar till en liten grupp fordon riskerar att hamna i skymundan.

Det finns en sådan sammanställning/omröstning det gamla forumet, men jag har inte letat efter den.

🙂

Det kommer bli så i vissa fall ja. Men just nu finns det inte ekonomi till det. Ang damaskrar till 92an så har jag förstått att det kollas på det.
Omröstning har jag tänkt mig som en faktor till. Så fler får sin åsikt hörd. Sedan kommer vi vara mer offensiva i bakrutan kring reservdelar. Och om det krävs en kritisk massa med beställningar innan kommer det defenetivt gå ut till alla medlemmar.

Med det går också som medlem hjälpa till att ta fram en specifik del till klubben. Klubben är då beställare och som tack får man ett ex. För man skall ofta kolla så funktionen är den rätta osv. Är du intresserad av detta ta kontakt med klubben.

Riktigt kul att det kommer så många förslag.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng