Sv: Re: Vår bruna 95a

Forum Övrigt Projekt / Min bil Vår bruna 95a Sv: Re: Vår bruna 95a

#174548
vidar
Deltagare

Det blev en Powerspark á 350:- inkl frakt efter lite velande. Antar att de flesta bygger på en hallsensor, lite styrelektronik och en kondensator. Snudd på nåt man lika gärna skulle kunna svänga ihop själv. Återstår att se om priset återspeglar kvaliteten…

En del säger att en brytarlös tändning kompenserar för lite glapp i fördelaraxeln, stämmer det? Känns ju inte så orimligt att det iaf skulle stabiliseras lite om den istället för att behöva knuffa på en brytare bara får löpa fritt.

Hur mycket glapp får det vara i fördelaraxeln? Nån tiondel? Går den att serva? Såg ut som brytarplattan var klämd fast i godset.
Har en i reserv liggandes men den kändes ungefär lika i glappet.

Antar att det står i VHB vilket fett som passar till brytarklacken? Har den inte framför mig just nu. Får hoppas det är nåt jag råkar ha hemma så jag kommer till jobbet på tisdag… Powersparken kommer i mitten av nästa vecka.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng