Sv: Re: Värde på en 93:a

Forum Modellspecifika forum 92/93 Värde på en 93:a Sv: Re: Värde på en 93:a

#110906
rodder76
Deltagare

Hej o välkommen hit!
Om du har funnit en Saab 93B -59 så avundas jag dig lite måste jag säga. Hade tänkt skaffa en till sån o ha som projektbil i framtiden.

Att säga ett pris utan att ha sett en bil är ofantligt svårt. Ibland kan man höra om människor som köpt en besiktad o körbar bil för några enstaka 1000lappar samtidigt som man kan hitta en annons där de begär 20′ o uppåt för motsvarande ”projektbil”

Jag vill absolut inte komma med en lämplig prisbild, för det har jag ingen aning om. Men jag anser att du inte borde behöva känna dig rädd för att betala nån tusenlapp för mycket hit eller dit. För den glädjen som en så underbar vagn skänker en är obetalbar. Dessa bilar sjunker inte heller i pris, utan snarare tvärt om… om det är där skon klämmer.
Så så länge priset ligger inom en ram som du känner dig bekväm att hämta hos din ditt lokala bankkontor så tror jag du gör en fin affär!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng