Sv: Re: Värde T8 special?

Forum Modellspecifika forum OG900 Värde T8 special? Nu med bild! Sv: Re: Värde T8 special?

#188189
turbocab
Deltagare

Jag har själv dissat T8 Special i tusentals trådar, och själv skrotat en pga den förbannade K-jetronic. Men jag kommer ihåg bilen, och hur fin den var. Jag hoppas jag kommer ihåg fel… 🙄 Ska nog kika på den nästan helg i alla fall så får vi se. Som jag minns så har den aldrig gått med 16″ så alla clips och allt är på plats, den lär ha haft överdragsklädsel också och alla lister på plats. Bara det liksom? Kanske är det revansch jag är ute efter, just pga den skrotade bilen för en massa år sen. Eller så är det min bilkompis Karl som inspirerar mig in på gamla spår igen – KÖP. 😆

Just för att dom inte är inne i svängen och just för att det är enägarsbil så misstänker jag att dom vill ha bra betalt, typ mer än någon vill ge. Bud var det sagt. Hm, det kan ju gå hur som helst. Om den inte är billig så blir det absolut ingenting, så mkt är säkert.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng