Sv: Re: Värderingsfråga 99 turbo -78 med ny kaross

Forum Modellspecifika forum 90/99 Värderingsfråga 99 turbo -78 med ny kaross Sv: Re: Värderingsfråga 99 turbo -78 med ny kaross

#122163
porsche944
Deltagare

Som du beskriver det hela, ca 5-8000 kr borde vara rimligt, om inredningen är ok. Finns sedan länge två karosser som är kompletta varav en är fullständigt rostlagad till salu för dessa pengar men intresset är noll enligt ägaren.

Ny kaross? är den NY eller är det en annan? Det kan ju hjälpa upp priset lite ialla fall. Om jag förstår dig rätt så är det en kaross utan taklucka men ett extra tak medföljer? Då kan man i alla fall bygga om man har lust och ork.

Jag är rätt tveksam till intresset utomlands när det är bilar som inte är kördugliga eller renoverade ex. Motor och låda behöver ju en översyn, vill man ha en fin bil från vad du beskriver så kostar det ca 80-100000 kr. Då är förutsättningen att man gör nästan allt själv utom lack. Innebär att renoveringskostnaden kan bli högre än värdet på bilen, tyvärr!

min erfarenhet säger mig att det är ”billigare” att köpa färdigt än att renovera.

Som svar på din fråga kan jag väl säga att: Nej det är ingen guldklimp du har. Sälja utomlands är nog inte det lättaste.

Detta är inget nervärderande utan endast den krassa sanningen, jag har själv renoverat en 99 turbo och vet vilka problem det är med reservdelstillgången samt slut kostnaden.

MVH

Michael

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng