Sv: Re: Varför bara utlandsspekulanter på min og900 cab?

Forum Övrigt Allmänt Varför bara utlandsspekulanter på min og900 cab? Sv: Re: Varför bara utlandsspekulanter på min og900 cab?

#128509
stefan
Deltagare

”Det räcker” ska man ta med en nypa salt………lämnar man över bilen till en utländsk köpare så har man ingen aning om den förtullas och avförs korrekt. De kan lika gära smuggla ut den och mygla med nån identitet eller vad som helst och man ska vara mycket vaksam som säljare. Helst ska man ju vara med vid gränsen så man verkligen får sitt tulldokument eftersom det är enda beviset man har att bilen lämnat landet och att man kan avregistrera bilen. Nu är väl länderna dit det är sjöväg lite svårare men ponera att det är en norsk köpare. Han kan ha en brunnen bil hemma och behöver ett objekt, kör han då nån skogsväg in i norge och skiter i att förtulla den så står man ju där med en massa krångel sen………

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng